2010. május 3., hétfő
Adamus Saint Germain -- Új Energiás Synchrotize Iskola


 Oktató: Princzes Gyöngyi

 Időpont: 2013. FebruárAdamus ezekkel a szavakkal kezdi ezt az iskolát:

-->“Üdvözöllek az Új Energiás Synchrotize Iskolában, amelynek keretén belül felfedezzük majd a valóság természetét, a hiedelem rendszerek hatásait, és azt, hogy miként hozhatsz tudatos döntéseket az életedben, hogy olyan valóságot teremts, amelyet te magad választasz.”  

-->
A Synchrotize módszere  segít abban, hogy  meglássuk a hiedelmeinket, hitrendszereinket, rétegeinket, melyek irányítják az életünket, és megtanítja, hogyan is engedhetjük el ezeket könnyedén. Egyszerű eszközöket használva megtanulhatjuk,  hogy miként hozzuk meg saját tudatos döntéseinket, és miként ültessék át azokat a saját valóságunk tájképébe. Amikor így teszünk, ez elindítja a változást  az életünkben.
Kiknek ajánlható ez az iskola:
  • Akik a Tudatos Választás Új Energiás Lehetőségét szeretnék elsajátítani és alkalmazni a mindennapi életükben, ami gyökeres változásokat hoz.
  •  Akik a saját hitrendszereiket és hiedelmeiket, esetleg berögzült tulajdonságaikat szeretnék kezelni tudatosan megváltoztatni.

-->
  • Akik valamilyen szenvedélybetegséggel (dohányzás, alkohol-, vagy gyógyszerfüggőség, drogok, vagy bármilyen egyéb szenvedély) küszködnek.
  • Akik  félelmekkel küszködnek, pl. repüléstől, vagy kutyától való félelem, és szeretnék a hitrendszereikből adódó gátakat feloldani.

Ez a három és fél napos iskola este kezdődik, és egy Hivatalos New Energy Synchrotize Oktató által kerül bemutatásra. Az Iskola részét képezi 6 - DVD-n rögzített - Adamus közvetítés, melyet Adamus Saint-Germain , a Bíbor Tanácsból,  Geoffrey Hoppe-on keresztül adott át. Ezek főbb üzenetei az elengedésről, a valóságunk megteremtéséről, a tudatos döntésekről szól és arról, hogy miként segíthetünk másokat is ebben a folyamatban.

Ennek az iskolának az elvégzése feljogosít arra, hogy New Energy Synchrotize (NES) Tanácsadóként egyéni konzultációkat folytass.

Program
Első nap – Esti program-közvetítés – és házi feladat
Második nap – Reggeli beszélgetés, 2. Közvetítés, feladat, délutáni beszélgetés
Harmadik nap – Reggeli beszélgetés 3. Közvetítés, feladat, délutáni beszélgetés, 4. Közvetítés
Negyedik nap – Reggeli 5. Közvetítés, 6. Közvetítés (kérdések és válaszok), délután: tanácsadási gyakorlat

Nyelv:  DVD-k angolul, magyar felirattal, beszélgetések magyarul. A résztvevők a közvetítések teljes anyagát megkapják pdf formátumban.

Időpont: 2012. Szeptember 20 - 23

Regisztráció: ITT

Program:

CsütörtökRegisztráció 17:30 - 18:00 
Csütörtök,    Esti Program 18:00 – kb. 20:00 
Péntek:        10:00  - 12:30 , 16:30  – kb 18:00
Szombat:     10:00  - 12:30 , 16:30  – kb 18:00
Vasárnap:    10:00  - kb. 17:00 

Helyszín: Budapest, Szeréna köz 4 - 1025  Térkép: itt


Regisztráció: hamarosan ..... de addig is emailben vagy telefonon jelezheted, ha jönnél.

Létszám:
Max.10 fő

Költség:
USD $700

CCEC Lemondási Feltételek:
*25% lemondási költség a tanfolyam kezdete előtt több, mint  72 órával (nincs lemondási költség, ha a tanfolyam árát ajándékutalványra  váltják)

*50% lemondási költség, a tanfolyam kezdete előtti 72 órában.( 25% lemondási költség, ha a tanfolyam árát  ajándékutalványra váltják).További Információ:

Princzes Gyöngyi
Hivatalos Shaumbra Institute Tanár
Telefon: +(36) 70/292-4319
Email:
gyprinczes@freemail.hu
Website: www.ujenergiakozpont.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése